Бесплатная Доставка для всех платьев
Нет на Складе

Платье-чехол Круглый Длина до колен кружева Коктейльные Платье с Бисер #19694

RUB 9 978,01 RUB 18 503,49
  • Хотите, чтобы одежда сидела идеально? Доплатите RUB 1 321,02 руб., и наши портные сошьют платье по Вашим меркам на заказ специально для Вас.

RUB 9 978,01

Отзывы о Товаре

5 (на основе Всего отзывов: 2)
Оставить отзыв

sceptisch heb ik besloten om de jurk te bestellen. Heb de standaard maat besteld en met spanning afgewacht. Wat was het een feest opzich om de jurk te passen thuis. Want hij paste als gegoten! nu, 5 maanden later is het weer tijd voor een cocktailjurk voor mij en mijn dochter. Zonder ook maar enige twijfel weer gekozen voor Dress First, dat moet gewoon goedkomen!

Na heel lang twijfelen toch maar de jurk besteld. Binnen één week werd hij geleverd. Vol spanning pakketje geopend en gepast...... En ik heb er bijna geen woorden voor! Zelden meegemaakt dat een kledingstuk in het echt nog mooier is dan op de foto! De maten kloppen precies, de jurk zit als gegoten. Ik ben echt super blij en ga zeker voortaan mijn cocktailjurken bij dressfirst bestellen! Bedankt voor de snelle levering!

Ваш комментарий был успешно отправлен! Обратите внимание, что комментарий будет отображён в течение ближайших 24 часов (в целях избежания неприличного контента) Благодарим за посещение DressFirst.com!